Concert de:

Us presentem les Jornades de Rap del barri de Montbau!Un any més, des de la JAM apostem per promoure la cultura urbana: és per això que el dia 23 de març a les 20h tens una cita als Jardins de Montbau, on podràs gaudir amb tallers de graffiti, actuacions de hip-hop i micro obert.L’acte s’inicia amb el micro obert a les 20h per a totes aquelles persones que vulguin presentar els seus temes. El temps per persona serà de 5 minuts aproximadament. IMPORTANT! *En aquesta activitat NO TOLERAREM comentaris sexistes, racistes o LGTBIfòbics.*El mural de graffiti serà un taller obert i paral·lel a la resta d’activitats. Serà dinamitzat i gratuït, de manera que el material el posem nosaltres.A més, aquest any tindrem unes artistasses damunt l’escenari.LAS NINYAS DEL CORRO (LNDC)

YELLOW RMSH

HOMES LLÚDRIGAA la barra de la JAM els preus sempre són populars. No oblidis el teu got!*Recordem que aquest és un espai lliure d’agressions masclistes: no tolerarem cap tipus d’agressió sexista, LGTBIfòbica o racista. En aquesta festa es posarà en marxa el protocol feminista de la JAM.*COM ARRIBAR ALS JARDINS DE MONTBAU?

Amb el Metro L3 – Montbau

Amb el Bus 27, 60, 76, H4, B19, V21, N4

La imatge s'ha pujat correctament!

Comentaris sobre el concert:

Hi ha algun error o falta alguna dada en aquest concert?

Hem rebut la teva consulta!

Ens la revisarem i et direm alguna cosa.

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.