Frans Cuspinera i Maria Poyatos a La Gastronoteca

Concert de:
Frans Cuspinera

Acompanyat per la pianista María Poyatos, Frans Cuspinera interpreta les cançons del seu primer disc 'Garoina' (Picap), a la Gastronoteca.cat de Vila-seca (Tarragona, Cataluña). Un dels últims concerts d'una gira que ha sobrepassat els 60 concerts i que ha visitat ciutats com Madrid, Andorra, Saragossa, Vigo, Mallorca, Almeria, València i Màlaga.

Reserves al 663 60 03 30.

'Garoina' és el primer disc del cantautor garriguenc Frans Cuspinera, amb el qual ha guanyat el Premi Carles Sabater a la millor cançó en català de l’any. Igualment, el vídeo 'Jo sóc d’un paisatge', amb més de 50000 reproduccions a Youtube i guardonat en 3 festivals, ha estat el 60è clip més vist de 2017 en llengua catalana: https://www.youtube.com/watch?v=Nn1bbxEH_zQ

Frans Cuspinera ha sigut un dels cantants que ha homenatjat al mestre Josep Bastons en el disc ‘L’Home de la Guitarra. Tribut a Josep Bastons’ (Picap), cantant la seva famosa havanera ‘Mariner de Terra endins’. Disc que va sortir amb el Diari ARA

'Garoina', que ja ha sonat a sales com Luz de Gas, l'Oncle Jack, el Harlem o el Tradicionàrius (CAT); i a Festivals com el Barnasants, el Culturefest, el Cicle Al Pati de Tona i el Festival Acròbates, és un tribut a l'Empordà, a les nostres costes, a les cases humils i fortes que aguanten l’embat del fred humit a l’hivern, a les barquetes que sostenen atrafegats pescadors que sempre tenen a punt algun comentari savi sobre qualsevol dels temes que els treguis en conversa.

Però també parla de nosaltres i de les nostres relacions, sempre sotmeses a les presses i als silencis que de vegades fan mal, de vegades ens salven de la dolorosa veritat.

Des dels primers instants del concert, els espectadors són convidats a emprendre un viatge, emocional i físic, paisatgístic i sonor, per diversos estils musicals que es barregen d’una manera interessant i original, combinant la música d’autor, el folk, el fado, la música mediterrània i l’anomenada ‘world music’, a través d’una veu que, amb delicadesa i definició, dibuixa interessants matisos ètnics, àrabs i flamencs. Una veu que sempre resulta càlida, dolça, punyent.

La unió de la veu del Frans amb el piano de Maria Poyatos (Pianista i musicòloga, titulada amb les màximes qualificacions pel Conservatori Municipal de Música de Barcelona, l’Escola Superior de Música de Catalunya i la Universitat Internacional d’Andalusia), constitueixen un directe cuidat, detallista, colpidor i únic.

La imatge s'ha pujat correctament!

La imatge s'ha pujat correctament!

Comentaris sobre el concert:

Hi ha algun error o falta alguna dada en aquest concert?

Hem rebut la teva consulta!

Hem rebut la teva consulta!

Ens la revisarem i et direm alguna cosa.