ZOO i Aspencat encapçalen el Cebarock 2017

El Cebarock torna un any més a la Pobla de Vallbona (Camp de Túria). La d’enguany és la desena edició del festival i compta amb ZOO, Aspencat i Svaters com a caps de cartell. Es tracta d’una aposta per grups consagrats de l’escena valencana, però també, de bandes de la comarca. No obstant això, enguany passa de celebrar-se el 17 de juny, en l’esplanada P3 de La Vereda.

Des de la Marina Alta, Aspencat farà un dels seus últis concerts a la Pobla. Els mariners són una de les bandes valencianes més representatives i longeves, ara es troben en plena gira de comiat amb el darrer disc Tot és ara (Halley Records, 2015).

El grup ZOO, amb només dos discos, és una de les bandes de l’escena alternativa valenciana que ja pot presumir d’haver-se consolidat. No arriba a tres anys que la banda de la Safor es féu pública amb el senzil ‘ESTIU‘ i ja omplin les esplanades dels festivals nacionals. Toni Sánchez és el líder de la banda que combina estils, tal i com diuen, «com el rap, el tecno, breakbeat, reggaetón i moltes més etiquetes juntes que ja no defineixen res».

Per a tancar el concert, els veterans Svaters. El grup d’Alcàsser mescla el rock clàssic, ska, jazz, rumba i reggae entre d’altres. La fusió, els ritmes llatins, l’humor i la reivindicació és el la idiosincràsia d’Svaters i es pot comprovar en el darrer treball, Simis (Mésdemil, 2016).

El cartell el completa el grup Herba Negra, des del Camp de Túria i Cocentaina, i el grup local Aspart. Orgullosos de dir que vénen del “poble de la ceba”, Aspart són una banda jove que també es presenta en societat amb l’humor com a bandera. Es tracta de quatre joves músics liderats pel vocalista Sebas Martí, qui, de moment, compten només amb una maqueta publicada el 2016.



El regidor de Música i Festes de la Pobla de Vallbona, Fran Esteban, considera que el Cebarock «es consolida amb la seua desena edició i aconseguix portar al cartell tres dels grups més destacats de l’escena valenciana». L’aposta ferma de la regidoria busca «convertir el Cebarock en un referent dels festivals de música i posar la Pobla en el mapa musical valencià, no només en la comarca de Camp de Túria, sinó en tot el territori valencià», tal i com afirma el regidor Fran Esteban.

Les entrades anticipades s’han posat a la venda este mes de maig a través de la pàgina Wegow amb un preu de 10€. D’entre les activitats programades hi haurà food trucks durant tota la nit i els concerts començaran a les 20.30 hores.

cebarock cartell